Infiintata din 2010, Smart Cloud Systems propune o paleta variata de servicii informatice adaptate nevoilor dumneavoastra, indiferent de natura activitatii pe care o desfasurati si de marimea companiei dumneavoastra.

Echipa Smart Cloud Systems se poate ocupa de toate aspectele legate de administrare, configurare sau proiectare retea, instalare softuri, optimizari de procese si suport pentru ca dumneavoastra sa va concentrati la buna desfasurarea a business-ului pe care il aveti.

Profesionalism, reactivitate, flexibilitate si adaptabilitate sunt valorile noastre de baza. Oferim servicii de inalta calitate datorita experientei pe care o detinem in domeniul informatic si suntem deschisi oricarei provocari in acest sens. Ne adresam fiecarui proiect in mod specific, cu multa dedicatie, in functie de nevoi.

Reactivitate

Echipa Smart Cloud Systems propune un timp de raspuns de max. 2h si un timp de rezolvare de max. 8h. Toate interventiile vor fi tratate punctual, intr-o maniera best effort si se va incerca intotdeauna scurtarea timpului de rezolvare a problemelor sesizate.

Profesionalism

Avem o experienta vasta rezultata din implicarea anterioara in proiecte IT variate ceea ce ne permite sa va oferim servicii de inalta calitate.

Flexibilitate si adaptabilitate

Configurare personalizata de la A la Z. La inceputul fiecarei colaborari vom discuta impreuna diversele situatii tehnice care sa respecte cerintele dumneavoastra cu privire la bugetul, infrastructura informatica existenta si activitatea pe care o desfasurati. Avand o mai buna intelegere a nevoilor pe care le aveti, Smart Cloud Solutions va poate oferi solutii personalizate si adaptate indiferent de activitatea pe care o desfasurati si de marimea companiei dumneavoastra.

Noi va garantam o gama completa de serviciu de calitate, solutii adaptate, costuri optimizate.

Follow-up

Incercam in mod continuu sa imbunatatim procesele noastre, atat din punct de vedere calitativ, dar si cantitativ, de aceea abordarea noastra presupune crearea unor planuri de actiuni care sa vizeze depistarea si rezolvarea cauzelor ce provoaca diversele disfunctionalitati.

Smart Cloud Systems se ocupa in totalitate de platforma dumneavoastra¬†: conceptie si arhitectura, exploatare, interventie preventiva, upgrade… Membrii echipei Smart Cloud Systems va sunt alaturi pe toata durata colaborarii pentru a raspunde nevoilor dumneavoastra.

Dedicati-va timpul pentru afacerea pe care o aveti, iar noi ne ocupam de administrarea sistemului  dumneavoastra informatic!

Hosting solutii Smart Cloud System

Servicii

» Colocare de server
» Colocare de echipamente
» Solutii IT la cheie
» Hosting de solutii
» Depanare hardware, software
» Depanare retea

Valorile Smart Cloud

Reactivitate
Flexibilitate
Adaptabilitate
Follow-up

Servicii adiacente

Consultanta IT
Consultanta&achizitii de produse IT
Cablare

Contact

Smart Cloud Systems
office@newcloud.ro
Bucuresti

picture picture picture